Fremme i Gräbbestad etter sjøsyke og fiskeredskap på slep

Dag 1-2
Da er ferien i gang og vi har kommet oss til Gräbbestad. Det har ikke gått helt etter planen.
Dag 1 var planen å gå til Gräbbestad, men det var skarp kryss og mye bølger over Oslofjorden. Da vi nærmet oss Strømtangen ble Gunhild sjøsyk og velsignet både seg selv og sin mor. Kursen ble lagt litt nordover og vi fortøyde på Geitøya. Her grillet vi og hadde det riktig så hyggelig. Forseilet som hadde revnet på sin tur over Oslofjorden ble forsøkt lappet med gaffatape.

Dag 2 (i dag) har vi hatt en flott seilas på slør. Lite sjø og god fart. Bortsett fra da vi i drøye 7 knop nærmest bråstoppet. Tok litt tid før vi skjønte at vi hadde viklet oss inn i noe fiskeredskap. Vi kom til slutt løs av dette med hjelp av båtshaken. Denne ble imidlertid med fiskeredskapen til havs og en redningsaksjon for å få tak i båtshaken ble iverksatt. Skipperens fantastiske kone klarte kunststykket å få lirket løs denne fra tauverket den hadde satt seg fast i. Vi så også at seilreparasjonen fra dagen før ikke holdt. I morgen må vi på byen å lete etter passende nål og tråd til seilreparasjon.
Hvor turen går videre er vi ikke helt sikre på enda. Det snakkes om Väderöarna men avgjørelsen tas nok i morgen når vi sitter på oppdatert værvarsel.
Fremme i Gräbbestad etter sjøsyke og fiskeredskap på slep Fremme i Gräbbestad etter sjøsyke og fiskeredskap på slep Reviewed by Trond on juni 19, 2011 Rating: 5

Ingen kommentarer:

Drevet av Blogger.