Bloggen er omtalt i Seilmagasinet

 

skjermklipp fra Seilmagasinet
Skjermklipp fra seilmagasinet.no

Tirsdag 7. mars hadde Seilmagasinet en artikkel om hvordan du kan montere septiktank med mulighet til tømming av septik til tømmestasjon på land.  Artikkelen er bygd på to tidligere artikler.  En fra Seilmagasinet og en fra Båtmagasinet.  Artikkelen i Båtmagasinet er igjen basert på et innlegg her på seilbaaten.com.

Personlig syns jeg artikkelen som er publisert i Seilmagasinet tirsdag virker som en kladd til en artikkel de har tenkt å skrive.  Jeg kjenner jo igjen min egen tekst, men den er klippet sammen litt "hultetibulter" og fremstår for meg som veldig rotete og usammenhengende.

Om noen av Seilmagasinets lesere besøker  www.seilbaaten.com pga artikkelen i seilmagseinet så  finner dere den originale bloggposten om montering av deksgjennomføring for septik her.


Seilmagasinet er selfølgelig informert om mine synspunkter på artikkelen


Oppdatering

Jeg ser at Seilmagasinet har oppdatert artikkelen sin nå kl. 14:02.  Innholdet er omtrent det samme, men de har fjernet henvisning til denne bloggen og også mitt navn fra artikkelen.  Etter min mening er artikkelen fortsatt usammenhengende med setninger og avsnitt helt uten sammenheng, men det er kanskje bare min oppfatning.
Selv om mye av teksten i artikkelen, samt bildene er mine, så er i hvertfall alle henvisninger til meg fjernet.   Det er jeg fornøyd med.  Jeg synes likevel det er litt rart at jeg ikke i det minste blir informert når de tar utgangspunkt i en annen artikkel, i et annet blad, med mitt innhold og bilder.  Skriver den totalt om og publiserer den på nytt.

Bloggen er omtalt i Seilmagasinet Bloggen er omtalt i Seilmagasinet Reviewed by Trond on mars 08, 2023 Rating: 5

Ingen kommentarer:

Drevet av Blogger.