Endelig klart for seilferie igjen!

Seilbåt
Skipper Holmøy gleder seg som en liten unge. Ruta for årets seilas er ikke helt spikret, men baugen rettes i første omgang nedover langs svenskekysten. Om været (og fruen) tillater det kan det hende at vi stikker en tur over til Læsø også.

I år er det oss bekjent ingen som skal mønstre på som mannskap underveis. Vår trofaste kokk og hennes familie har sviktet oss i år og heller valgt å feriere på hytte. Vi håper og tror likevel at vi kommer til å treffe på andre båtvenner på turen samt kanskje stifte noen nye bekjentskaper.

Til kokkens forsvar skal det nevnes at de mønstret på en helg nå før ferien slik at vi skulle oppleve litt gourmetmat også i år.  Det var en veldig hyggelig tur, men det blir rart å feriere uten besøk av fam. Sevaldrud.

Som tidligere år så vil det være mulig å følge oss "Live - minutt for minutt" på GPS-trackingen vår. Nytt av året er også at dere kan følge oss på Marine Traffic om vi er i områder der deres antenner plukker opp signalene våre.

Så om sommeren din blir dårlig og du ikke har noe bedre å ta deg til er det bare å benke seg foran PC'n for å følge med på hvor vi er. Når du ser at vi har fortøyd kan du jo unne deg en aldri så liten ankerdram også.

Kan ikke love at det blir veldig hyppige oppdateringer av bloggen vår underveis. Men har du lyst til å få med deg det som evt skjer det så må du huske å følge oss på Facebook og/eller abonnere på oppdateringer på epost.  Begge deler er helt ufarlig og skipper Holmøy synes det er stor stas om vi får flere følgere...

Viktig melding til alt tjuvpakk der ute

Som tidligere år så flytter kapteinens svigermor inn i familiens landfaste bopel mens kapteinen og hans besetning er på sommertokt. Jeg ville nok derfor tenkt meg om både en og to ganger før jeg troppet opp med kubein og finlandshette på kapteinens hjemmeadresse. Kan også informere om at TV'n fortsatt ikke er oppgradert. Det er fortsatt en god gammeldags CRT-TV på hele 25 tommer og med 4:3 format. Dette er en sånn TV som ungdommen kaller for "ekte 3D TV...".  Så om du klarer å liste deg forbi Kapteinens svigermor og helt inn i stua så pass på ryggen når du bærer ut TV'n.Kaptein Holmøy og hans besetning ønsker alle venner og kjente, alle båtfolk, kapteinens kokk, alle følgere av seilbaaten.com og alt tjuvpakk:
EN RIKTIG GOD SOMMER!!
Endelig klart for seilferie igjen! Endelig klart for seilferie igjen! Reviewed by Trond on juli 05, 2014 Rating: 5

Ingen kommentarer:

Drevet av Blogger.