Sommerferie 2011 (dag 12)

Mitt skip er lastet med - SAND!!!
Det er pinadø sand over alt - det er vel kanskje noe av prisen man må betale for late dager på stranda… Om det er noen der hjemme som planlegger å anlegge en privat liten sandstrand så er det bare å sende oss en melding så stopper vi på hjemveien og losser litt sand der dere ønsker og vi har nok til alle som vil ha.
Må vel også benytte anledningen til å takke dere som sender oss meldinger - det er litt moro å vite at det er noen som følger med oss der hjemme - da føler man seg liksom ikke så ensom her ute i den store verden.
I dag har vi vært på busstur igjen. Har besøkt Østerby havn - den andre havna her på Læsø. Fin havn det også, men etter så mange dager her på Vesterø havn så føler vi liksom at det er her det er finest. Bakeren her på Vesterø er også i en klasse for seg - så det er nok best at vi snart drar herfra da den ikke er spesielt BMI-vennlig. Vi lurer forresten på dette med dansker og fiber. Jeg ba om grovbrød og fikk en frøloff med ett og annet linfrø.
Middagen i dag besto av fiskefrikadeller fra fiskeforretningen her på brygga - en middag vi nok kommer til å prøve igjen om vi skulle ta turen hit en annen gang.
Planen er å dra videre i morgen - værmeldingene sier i hvert fall at det er lurt, men vi er litt usikre på hvor mye vi kan stole på dem. Nå blåser det BETYDELIG mer enn det som er meldt. Vi kommer ikke en gang til å gjøre et forsøk på å manøvrere oss ut mellom akterfortøninger i denne vinden uten baugpropell. Overfarten blir nok ikke så komfortabel heller - spesielt ikke med to små om bord. Men vi gjør oss uansett klare i kveld til å kunne gå i morgen så får vi se hvordan vær og værmeldinger er da. Ryktene skal ha det til at vinden skal gi seg i løpet av natta.
Har noen trivelige svensker ved siden av oss (ja det finnes faktisk - vi har møtt flere) som har anbefalt oss Vrånga, så det er mulig det er dit vi setter kursen i morgen.
Har også lagt ut litt flere bilder i kveld - kan hende det blir en stund til neste gang. Her i Vesterø Havn har vi nemlig hatt tilgang til gratis internett - det virker ikke til å være like vanlig på svenskekysten.
De som er interessert får følge med på GPS-trackinga så ser dere om vi har dratt fra Læsø - og hvor vi setter kursen.

Kommentarer

Mest lest

Kjøpt SUP fra Coolsnow / Coolsurf, føler oss lurt!

Vi har montert skroggjennomføringer fra Trudesign

Bytte av drevbelg på Volvo Penta 120S seildrev

Så var det vår tur til å prøve tett septik

Bytte av simmeringer i sjøvannspumpe

Montere tappekran for kjølevann på en Volvo Penta MD2030

Montering av sugestuss / dekksgjennomføring for septik