Dans rundt Mai-stongen

Sommerferie 2011 (dag 4-6)
Nå har mannskapet reist hjem og vi er overlatt til oss selv. Etter å ha tatt farvel med skipperens foreldre i Fiskebäckskil satte vi kursen til Skärshamn - en koselig liten fiskerlandsby med ca 300 fastboende (det er i hvert fall det havneguiden sier - vi synes det ser ut som det bor langt fler her). Vi hadde motvind hele veien og valgte å gå for motor. Her i Skärshamn ligger vi ved siden av Håvard og Line som vi ble kjent med under båtpussen på Vallø for to år siden. De har to barn som er i passende lekealder for Gunhild. Gunhild storkoser seg og skal stadig snakke med de i nabobåten.
Ellers så skjønner vi at bloggen vår begynner å bli populær også utover nærmeste familie og venner. Vi er blitt kontaktet av Vårt Land som ønsket å skrive om oss. Vet ikke helt når det evt. kommer på trykk, men jeg forstod det slik at det var snakk om rett over helga. I dag har vi også fått med oss tradisjonell svensk mitsommar-feiring med dans rundt mai-stongen, sekkeløp, tautrekking og godis-regn(!). Gunhild storkoste seg.
Været minner ikke akkurat om det vi forbinder med sommervær. Det er kjølig og det blåser kuling. Godt å ligge i havn under slike vindforhold, men vi har nå vært på samme plass noen dager og det hadde vært fint å oppleve noen nye steder - vi stikker vel herfra så snart været tillater det.
Vi har fått låne internettilgang fra nabobåten så vi har endelig fått lagt ut noen bilder fra turen så langt.

Kommentarer

Mest lest

Kjøpt SUP fra Coolsnow / Coolsurf, føler oss lurt!

Vi har montert skroggjennomføringer fra Trudesign

Bytte av drevbelg på Volvo Penta 120S seildrev

Så var det vår tur til å prøve tett septik

Bytte av simmeringer i sjøvannspumpe

Montere tappekran for kjølevann på en Volvo Penta MD2030

Montering av sugestuss / dekksgjennomføring for septik