På Käringön der vi studerer dametruser

dag 20
Nå blæs det!
Vi ligger fortsatt fortøyd her på yttersiden av flytebrygga på Käringön og angrer kanskje litt på at vi ikke benyttet anledningen tidligere i dag til å flytte båten til en litt roligere plass i havna. Det er nok noe sånt som liten kuling utafor her nå og yr.no melder at det skal øke på til rundt 13 m/s. Heldigvis er sydøst en vindretning som er så gunstig som mulig her vi ligger og det er vindretningen som er meldt utover natta (det skal heldigvis avta litt en gang etter midnatt). Regnet har gitt seg og vi sitter under årets investering - cocpittelt. Har på en liten vifteovn og livet er slettes ikke verst bortsett fra at det gynger så vi vurderer sjøsykemedisin….
Dagen i dag har vært av den rolige sorten. Vi har vært litt på land og mye i båten. Her har vi tegnet og skrevet kort. Gunhild har nå sluttet med bleie på dagtid. Hun kunne stolt vise frem den nye trusa til en dame på brygga som responderte med å vise frem trusa si(!) Til de nysgjerrige kan det opplyses at damen hadde blomstrete truse mens Gunhild hadde en med bilde av en isbjørn.
Vi har også fått tid til en deilig varm dusj i dag så nå lukter det shampo og balsam om bord i S/Y Beautiful day.
Skipperen traff også på en bekjent - Sveinung Takle som er skipper på Cooling , en Bavaria 39 som undertegnende har vært så heldig å få seile med to ganger på HH Skagen Race.
Om værmeldingen holder det den lover så drar vi ganske tidlig i morgen for å finne en havn litt nærmere Lysekil hvor det skal mønstre på forsterkninger i mannskapet på søndag.
Det kan også avslutningsvis nevnes at Gry oppdaget at fruen i nabobåten hadde en badedrakt som Gry kunne tenke seg maken til. Da vi etter hvert fant ut at dette slettes ikke var en badedrakt men et maritimt aftenantrekk så var det visst ikke så viktig lengre…
Nå stålsetter vi oss til en natt med gynging og bølgeskvulp.
Over og ut for idag

Kommentarer

Mest lest

Kjøpt SUP fra Coolsnow / Coolsurf, føler oss lurt!

Vi har montert skroggjennomføringer fra Trudesign

Bytte av drevbelg på Volvo Penta 120S seildrev

Så var det vår tur til å prøve tett septik

Bytte av simmeringer i sjøvannspumpe

Montere tappekran for kjølevann på en Volvo Penta MD2030

Montering av sugestuss / dekksgjennomføring for septik