Sesongens siste langtur (helt til Torgersøya)


Helga 30. september til 2. oktober dro vi på denne sesongens siste båttur. Det var en helt fantastisk værmelding og alle aviser hadde meldt om “indian summer” og temperaturer godt over 20 grader.
Vi kastet loss fredag ettermiddag. Antrekket var shorts og T-skjorte og kursen ble satt til gjestebrygga på Torgersøyas vestside. En båttur på ca 0,5 nautiske... Det var som sagt et fantastisk vær og vi koste oss skikkelig og gledet oss til dagen etter hvor vi vurderte å gå til Krukehavn (Hvasser), Ildverket eller Verdens Ende. Lørdag våknet vi opp til vindstille og tåke tjukk som graut. Det ville være galskap å bevege seg utpå uten radar så vi ble liggende på Torgersøya. Øya og klokketårnet ble nøye utforsket og utpå ettermiddagen lettet tåka bitte litt. Vi bestemte oss da for å sette nesa hjemover siden vi likevel ikke hadde kommet oss lengre.
Så årets siste tur ble kortere både i distanse og tid en planlagt – men likevel hyggelig. Vi har “oppdaget” Torgersøya og kommer helt sikket til å reise tilbake dit en annen gang.
Sesongens siste langtur (helt til Torgersøya) Sesongens siste langtur (helt til Torgersøya) Reviewed by Trond on oktober 02, 2011 Rating: 5

Ingen kommentarer:

Drevet av Blogger.