Båtsesongen i gang

Når dette skrives ligger vi i gjestehavna på Verdens ende. Havet er speilblankt, gullungene sover, vårt nye cocpittelt er på plass (og vi under) og vi koser oss med rødvin, potetgull, PC og kryssord.
I går lå vi i Krukehavn på Hvasser. Forskrekkelsen var stor over at gjestebryggene var borte, men vi fikk plass ved den eneste brygge som ikke var privat - nemlig brygga til resuranten Den Blå Brygge.
Vi fant en lekeplass på pensjonatet hvor Gunhild storkoste seg. Hun ble også kjent med Lussi - en jevngammel jente fra Majorstua. På Hvasser ble også sommerens (det føles som sommer denne påska selv om det bare er 7 grader i vannet) første is fortært.
Fra Hvasser forflyttet vi oss til Verdens ende hvor i ligger nå. Gunhild har vært oppe og sett på huset til Grånissen ved havet (fra NRK sin julekalender Månetoppen). Interessen forsvant imidlertid fort da hun fant ut at Grånissen ikke var hjemme i dag.
Hva vi gjør videre er litt usikkert - men vi blir nok her en stund utover dagen i morgen.
Til slutt vil vi rette en stor takk til M/Y Maika - en enorm Fairline på 48 fot som er så elskverdige å ha åpent nettverk om bord :)

Kommentarer

Mest lest

Så var det vår tur til å prøve tett septik

Bytte av drevbelg på Volvo Penta 120S seildrev

Vi har montert skroggjennomføringer fra Trudesign

Bytte av simmeringer i sjøvannspumpe

Jabsco Twist'n Lock med tilbakeslag

Skuta har fått solceller!

Montering av sugestuss / dekksgjennomføring for septik