Endelig ferie

Idag kaster vi loss og starter på årets sommerferie. Skipperens foreldre har mønstret på som mannskap de første dagene. Kursen settes nedover Svenskekysten. Dere kan følge oss på GPS-trackingen så ser dere hvor vi til en hver tid befinner oss. Om noen av våre båt-bekjente er i nærheten er det jo hyggelig om dere tar kontakt. Evt. har dere en unik mulighet til å velge en annen havn enn oss hvis dere på død og liv ikke har lyst til å treffe oss... Planen er også å få lagt ut noen bilder fra turen under veis, men det avhenger av at vi finner noen nettverk nedover svenskekysten.
Så en melding til dere innbruddstyver som tenker at nå står huset til skipperen og hans fantastiske kone tomt. Svigermor skal låne huset vårt i sommer....
Om det likevel skulle være noen som er så stein stokk dumme at de tar sjensen på å bryte seg inn så pass på ryggen deres når dere skal bære ut vår 17 år gamle 25-tommer TV - den er svintung!
Om det er noen som ønsker å komme i kontakt med oss i ferien så er nok SMS det sikreste. Vi svarer også på telefon om vi hører den og epost blir lest en gang i bant.
Endelig ferie Endelig ferie Reviewed by Trond on juni 15, 2011 Rating: 5

Ingen kommentarer:

Drevet av Blogger.