Nå nærmer ferien seg

Om ikke mange dagene så kaster vi loss og blir sjømenn for noen uker.
Vi gleder oss og er ganske så spente.  Sverre har blitt litt større og vi mistenker at han ikke er spesielt interessert i å sitte pent og rolig mens vi seiler.
Vi har hatt noen få turer med han om bor i år, men valgt å gjøre unna mesteparten av seilinga mens han sover – ikke umulig at det blir taktikken i ferien også.
Skuta har også fått en oppgradering før ferien.  Vi har montert baugspyd med stige.  Dette har vi snakket om et par år – men nå er det altså en realitet.  Vi tror at dette skal lette ombordstigning når vi ligger med baugen mot land.  Gunhild begynner å bli større og vil gjerne klare dette selv.
Årets seilas er ikke planlagt i detalj, men målet er sørlandskysten med obligatorisk besøk hos skipperens Mormor på Furøya (naboøya til Åkerøya, rett sør for Lillesand og Brekkestø).
Uke 28 får om bord vår faste kokk m/familie.  Vi gleder oss!!
Også i år kan familie og venner følge oss “Live” på www.seilbaaten.com.  Vi har gjort noen små tekniske justeringer på bloggen vår slik at det skal være litt enklere å få lagt ut tekst og evt. bilder.  Hvor flinke vi kommer til å være med oppdateringene gjenstår selvsagt å se.
Bloggen har nå også fått mulighet til at dere som følger med på hva vi skriver kan legge igjen kommentarer!

Kommentarer

Mest lest

Bytte av drevbelg på Volvo Penta 120S seildrev

Vi har montert skroggjennomføringer fra Trudesign

Så var det vår tur til å prøve tett septik

Bytte av simmeringer i sjøvannspumpe

Risholmen

Montere tappekran for kjølevann på en Volvo Penta MD2030

Du melder deg rett og slett ikke ut av redningsselskapet!