Tur til Koster med skippskokken vår

Sverre og Thomas venter på at Ellen skal servere nydelig mat
Sverre og Thomas venter forventningsfullt på
dagens gourmetmåltid
I år har skipskokken og hennes familie sviktet oss.  De blir ikke med på årets sommertokt og skipperen og hans besetning må derfor stå for all matlaging selv i sommer.

Som et plaster på såret så stilte skipskokken opp nå i helga og ble med på tur til Koster hvor hun disket opp med noe helt aldeles nydelig mat.  Tror et var noe Indonesisk.  Det var i hvert fall grillspyd med kylling i noe deilig marinade, ris, mangosalat og en fantastisk saus med peanøttsmør(!).  Oppskriften er visstnok å finne på Trines Matblogg.
Ut over dette gourmetmåltidet spiste vi også lunsj på Kosterträgården samt litt selvfisket makrell.

Været ble ikke helt som lovet.  Det ble en del mer vind og betydelig gråere værtype, spesielt på lørdagen.  Men en flott seilas både til og fra Nord-Koster (Vettnet) ble det.

Med på turen hadde vi også følge av motorbåten "Happy Day", med skipper Kjersti, reder Magnus og deres to lettmatroser Sigurd og Martin.  Veldig hyggelig å reis i følge med andre båter.  Veldig praktisk også i og med at de dro litt senere fra Koster og kunne ta med seg grillen som den litt svimle skipperen om bord på Beautiful Day hadde satt igjen på land...

Kokkas mann, Thomas, hadde med seg et GoPro kamera.  Han har satt sammen en liten filmsnutt fra helga.  Et slikt kamera havnet helt plutselig på Skipper Holmøy sin ønskeliste...


Kommentarer

Mest lest

Kjøpt SUP fra Coolsnow, føler oss lurt!

Vi har montert skroggjennomføringer fra Trudesign

Bytte av drevbelg på Volvo Penta 120S seildrev

Bytte av simmeringer i sjøvannspumpe

Montering av sugestuss / dekksgjennomføring for septik

Bruntons Autoprop - noen erfaringer

Så var det vår tur til å prøve tett septik