Du melder deg rett og slett ikke ut av redningsselskapet!


https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152115294348138.1073741871.173237523137&type=1
Redningsselskapet har jobbet for et påbud om bruk av vest i åpen båt.  På tirsdag gikk Stortinget inn for at det skal innføres et slikt påbud.  Det ble riktignok en litt merkelig bestemmelse der båter over 8 meter skal fritas for dette påbudet, men likevel et påbud som vil gjelde veldig mange.  Det er delte meninger blant båtfolket rundt et slikt påbud.  Nå har enkelte av motstanderne begynt å melde seg ut av redningsselskapet i protest fordi redningsselskapet har vært en av pådriverne bak dette påbudet.  Du melder deg rett og slett ikke ut av redningsselskapet av den grunn!  Du kan være så uenig du vil i dette forbudet, men Redningsselskapet gjør en helt fantastisk jobb og er en stor trygghet for oss som ferdes på sjøen.  De trenger all den støtten de kan få!

Engasjement og diskusjon rundt slike saker er bra.  Men nå er påbudet vedtatt og da må vi forholde oss til det.  Det blir rett og slett for barnslig å melde seg ut av Redningsselskapet av den grunn. 

Tenker du som melder deg ut får en litt flau smak i munnen den dagen du eller noen du kjenner har behov for assistanse fra en av redningsskøytene.


RS: Vis at du tør, bær vest – det er best!
Du melder deg rett og slett ikke ut av redningsselskapet! Du melder deg rett og slett ikke ut av redningsselskapet! Reviewed by Trond on mars 26, 2015 Rating: 5

Ingen kommentarer:

Drevet av Blogger.