Seilbaaten med egen spilleliste på Spotify

Planlegging av kommende sommer er godt i gang.  Ikke bare er det bestillt ny gassalarm som skal monteres i båten, men ny spilleliste for flotte seilaser på slør i nydelig vær er under utarbeidelse.

Ideen til dette har sitt utspring i Christina Sofie Haadem-Elms sitt initiativ i Seilere på Facebook. Der hun ba om forslag til en "seiler-spilleliste".  Her kom det inn veldig mye bra og jeg kjente at sommerminnene strømmet på fra sent 70- tidlig 80-tall.  Når jeg satt på trappa på hytta på Veierland en sommermorgen.  Bare jeg og Pappa (og kanskje en litt slitsom lillesøster).  Pappa med kaffekoppen og undertegnede med ett glass juice eller melk med O'boy.  På radioen hadde Nitimen byttet navn til Reiseradioen og ut av den kom det mye deilig sommermusikk som jeg finner igjen på "seiler-seilerspillelisten"


Denne spillelisten fikk meg til å oppdage og gjennopdage en god del musikk.  Men jeg syntes den er litt vel variert mtp type musikk. Jeg valgte derfor med utgangspunkt i denne listen å lage en ny liste med de roligste sangene + veldig mange som ikke var på denne lista.  Det meste av musikken kunne nok vært spilt (eller ble spilt) på Reiseradioen der i trappa på hytta.

Lista er fortsatt under utarbeidelse, men lytt gjerne til den og plukk ut dine egne favoritter til din båtspilleliste.
Mulig det kommer en "AfterSail-liste" med mer futt og fart en annen gang, men foreløpig er det altså kun denne.

https://open.spotify.com/user/tholmoy/playlist/0eykm272bS77M042L8ZfAcSeilbaaten med egen spilleliste på Spotify Seilbaaten med egen spilleliste på Spotify Reviewed by Trond on februar 16, 2016 Rating: 5

Ingen kommentarer:

Drevet av Blogger.