God jul!


Beautiful Day (NOR 14789) for fulle seil, Fra Aker selvfølgelig
Det har ikke vært så mye oppdateringer her på bloggen i det siste, men en aldri så liten oppdatering med litt bilder fra 2014-sesongen samt ønske om god jul og et riktig godt nytt år til våre følgere er vel på sin plass.


Det har vært litt annet en båt og blogging som har vært i fokus hos kapteinen i det siste.  Det har vært fullt kjør med oppussing i heimen og vi har nå et håp om å få ferdig kjøkkenet (dog uten lister) før julen ringes inn.

Kanskje jeg også klarer å få oppdatert bloggen etter hvert.  Har planer om å få fortalt litt om hva vi opplevde i sesongen 2014 samt en liten sak om merking av ankerkjetting.  Og så har vi nye batterier igjen(!).  Har planer om å lage et lite innlegg om hva jeg mener om AGM-teknologien også....  Og så  burde vel en del av de eldre innleggene vært oppdatert med litt flere bilder.

Dere får følge med her inne på bloggen så kommer det nok ett eller annet i løpet av vinteren/våren.  Alternativt så melder dere dere på epost-varslingen eller liker oss på Facebook så får dere beskjed når det skjer noe.

I dag snur sola og det går mot lysere tider og ny båtsesong.  Er ikke mer en drøyt tre måneder igjen nå så lukter det atter polish og bunnstoff i havna
Måtte 2015-sesongen bli like god som den vi har lagt bak oss.

God jul og godt nytt år til alle følgere og tilfeldig besøkende på bloggen vår!


Noen bilder fra 2014-sesongen:Video: Thomas Sevaldrud

God jul! God jul! Reviewed by Trond on desember 15, 2014 Rating: 5

Ingen kommentarer:

Drevet av Blogger.