Vi tjener penger på bloggen!!

Vi tjener penger på bloggen vår!
Så nå trenger vi hjelp fra deg.  Vi trenger forslag til hva vi skal bruke pengene til.  Kom med forslag (gjerne gode) om hva vi kan bruke disse pengene til!

Så til alle dere som tror at blogging ikke lønner seg så må dere tro om igjen.  Vi har nemlig sopa inn over 600 blanke kroner på under 4 år!!
26.000 annonser har blitt vist på bloggen vår og 171 annonser har blitt klikket på.

Kanskje ikke akkurat noen gullgruve, men det er litt moro å se hvordan dette fungerer.

Det at vi har fått over 3,50 pr klikkede annonse viser at om man har et nettsted med nok besøkende så kan det fort bli litt penger av det -  men der er altså ikke vi.

En som tjener penger på blogging er Sophie Elise.  Om bare 0,5% av de 40.000 besøkende som er innom bloggen hennes pr. klikker på annonser så blir penger av det.

Så et TV-program der noen av Sophies Elises største fans ble intervjuet. Skal jeg være helt ærlig så tror jeg nok fort at klikkraten kan være langt høyere enn 0,5% om de som ble intervjuet der var representative for lesere av bloggen hennes....
Sagt på en annen måte så tror jeg at lesere av denne bloggen (og da mener jeg bl.a deg!) ikke kan eller bør sammenliknes med Sophie Elises faste tilhengerskare.

Når vi tenker oss om så er vi egentlig veldig glade for at vi har de tilhengerne vi har på seilbaaten.com. Da får det heller være at bloggen ikke drar inn mer enn 150,- pr år….

 


AdSense statistikk
Inntekter siden 4. april 2011 og frem til idag
 

Hva skal penga brukes til?

Dette er vel det store 10.000-kroners spørsmålet (eller egentlig 600-kroners spørsmålet)
Når det nå etter fire år kommer en utbetaling fra Google så melder selvsagt spørsmålet seg; hva skal vi bruke disse surt opptjente pengene til? Det sier seg kanskje selv at det bør bli noe til båt eller mannskap, men hva får man for 600 kr?  Bør jo unne seg noe ekstra, kanskje noe skikkelig unyttig.

Ideer til hva vi bør unne oss av båtutstyr før sesongen 2015 mottas med stor takk.

Bruk kommentarfeltet under eller legg igjen et forslag på Facebook

 
Vi tjener penger på bloggen!! Vi tjener penger på bloggen!! Reviewed by Trond on januar 26, 2015 Rating: 5

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om du går inn i en båtbutikk (butikk fpr båtutstyr) så skal du ikke langt innafor dørene før du finner en hel drøss med totalt unyttige ting til 600,- eller mer. Så det største problemet ditt blir vel å velge hvor unyttig det skal være. Ellers kan jeg vel fåreslå et medlemskap i Oslofjordens Friluftsråd (da får du jo vimpel til alle de blå bøyer) og så støtter du de med litt penger til fornuftig arbeid. Du sitter da igjen med 100,- og de synes jeg ungene skal få is for.

Trond sa...

Bra tips!
Akkurat det med is til barna vet jeg om noen som vil sette stor pris på. Blir vel neppe ansett som unyttig heller :-)
Ellers så vaier det allerede en vimpel fra Oslofjordens friluftsråd i masta :-)

Drevet av Blogger.